Återförsäljare

Vår dryck finns att köpa på följande ställen. Om du inte har möjlighet att besöka dessa, kontakta oss så löser vi det.

Restaurang Jord

Restaurang Jord växte fram ur en längtan efter det vilda – renlav från de svenska fjällen, vildfångad gös från Glan och vildsvin från de östgötska skogarna.
Hemsida

Stafsäters glass

Stafsäter Gårdsglass, grundat hösten 2011, är ett litet familjeföretag som erbjuder närproducerad glass av allra högsta kvalitet.
Hemsida

Rimforsa strand

Rimforsa strand i Rimforsa - En inspirerande mötesplats för arbete, avkoppling och fest!
Hemsida

Ica Nära i Horn

ICA Nära Vahlströms Horn
Hemsida

Det lilla kökets delikatesser

Villa Fridhem

Villa Fridhem är en unik plats belägen strax utanför Norrköping med en kunglig historia från 1909. Det är en plats att längta till, en plats att trivas på och en plats att vilja återvända till.
Hemsida

Hargodlarna

Vi odlar ekologiskt och förädlar våra produkter med omsorg. I vår förädling låter vi tradition och nytänkande samverka.
Hemsida

Ombergs Turisthotell

Under åren som gått har vi tagit oss an Ombergs Turisthotell med omsorg och med siktet inställt på att förvalta fastigheten, bevara dess charm och använda dess potential. Vi vill också satsa på att samla ihop allt det goda som finns i vår närhet och i köket förädla det och sedan låta våra gäster få njuta av berget, skogen, slätten och Vättern. Vi har öppet året runt för såväl privatpersoner som konferensgäster vilket varit en ambition vi haft och nu nått fram till.
Hemsida

Café Bagarboden

Ett trevligt bageri/konditori i hjärtat av Rimforsa.
Hemsida

ICA Melkers i Rimforsa

ICA Supermarket Melkers i Rimforsa
Hemsida

Landets goda i Kisa

Landets Goda - Specerihandel är en välsorterad livsmedelsbutik för närproducerade varor och produkter från Kinda, Östergötland och Sverige.
Hemsida

Mjölby Stadshotell

På Stadshotellet har vi ett kök vi är mycket stolta över! Med Östergötlands rika utbud av leverantörer kan vi till stora delar servera lokalt producerad mat.
Hemsida

Liljeåkers te- & kaffehandel

En te- & kaffehandel i Linköping som vill erbjuda goda smaker och fin service. Här arbetar vi med stor miljöhänsyn, och fokus är att erbjuda dig som kund hantverksmässigt tillverkade delikatesser.
Hemsida

Ladugård 206 utanför Vadstena

Ett perfekt utflyktsmål på Östgötaslätten. Här äter du gott, fikar och handlar inredning och färg till dina kreativa projekt, allt i en inspirerande ladugårdsmiljö.
Hemsida

Torps rusthåll

Vi är ett familjeföretag som driver gårdsbutik, uppfödning av djur, samt skogs- och maskinentreprenad.
Hemsida

Restaurang Gastrologik

Svenska smaker fångade här och nu. Välkommen till vår gastrologiska värld.
Hemsida

ICA Kvantum Vimmerby

ICA Kvantum, Magasinsgatan 6 Vimmerby
Hemsida

Magasinet Kråkeryd

Magasinet Kråkeryd
Hemsida

Räven och Osten

Företaget Räven & Osten startades i april 2013. Ysteriet ligger på gården Lida utanför Järnforsen, precis på gränsen mellan Kalmar och Jönköpings län.
Hemsida

Gamla mejeriet i Karlstorp

På det småländska höglandet, utanför Mariannelund, hittar ni Karlstorp. Inbäddat i de trollska skogarna och omgiven av sjöar.
Hemsida

Löfstad slott

En dag på Löfstad erbjuder mycket. Häng med på en guidad slottsvisning, vandra runt i en av Sveriges bäst bevarade engelska parker, ta med picknickkorgen och följ vår natur- och kulturstig, ät en bit mat på vårt vackra värdshus eller botanisera i den fantastiska handelsträdgården. Du är alltid välkommen att besöka slottets utomhusmiljöer.
Hemsida

Fresons trädgård

Gårdsbutik med försäljning av vår ostkaka, kalvdans m.m. Alltid öppet med självbetjäning.
Hemsida

Mellins ekologiska

Våren 2019 öppnade Joel och Anna Mellin sin ekologiska livsmedelsbutik. Här kan man köpa många olika slags nötter, frön och torkad frukt på lösvikt. Många av varorna i butiken är svenskodlade och närproducerade, och givetvis också ekologiska.
Hemsida

Axelssons i Aby

På Abyslätten mellan Målilla och Mörlunda ligger Kronogården. Kronogården ägs och drivs av familjen Patrik och Elisabeth Axelsson som är tredje generationen på gården.
Hemsida

Slottsholmen on water

Slottsholmen är en plats där Västervik möter världen. Och vice versa. Därför samsas det lokala och långväga på vår meny och på vårt hotell. Sätt dig till bords, så serverar vi en upplevelse skapad med lokalt odlade råvaror och influenser från världens kök.
Hemsida

Borkhults Lapphem

Allt vi serverar är ekologiskt, närproducerat och hållbart i möjligaste mån. Våra nygräddade våfflor är enligt ryktet godast i Sverige! Vi har även matigare rätter och fikabröd. Lite beroende på säsong och kockens humör. Oavsett så är det alltid mycket mycket gott.
Hemsida

Naturlogi - verklighetens gård

Här skapar du dina semesterminnen med naturen och skogen som sällskap. Vare sig du bor nere på gården på vår lilla naturcamping eller uppe i skogen i något av skogsrummen är naturen nära. Bor du i skogsrummen lagas den mesta maten över eld med råvaror från omgivningen, färdigställt av oss, lätta att tillaga och garanterat producerat på ett hållbart sätt. Även på campingen finns en eldstad och möjlighet att köpa mat och råvaror från oss.
Hemsida

Cosa Table

COSA Table är den del av COSA som låter dig uppleva med alla sinnen. I en tidlös miljö skapad i fantastiska material av Skandinaviens ledande producenter inom möbler och inredning låter vi dig smaka, lukta och känna på de bästa råvarorna från norden. Detta med små influenser från världens alla hörn. En plats för dig att besöka, umgås, uppleva och njuta på.
Hemsida