Återförsäljare

Vår dryck finns att köpa på följande ställen. Om du inte har möjlighet att besöka dessa, kontakta oss så löser vi det.

Restaurang Jord

Restaurang Jord växte fram ur en längtan efter det vilda – renlav från de svenska fjällen, vildfångad gös från Glan och vildsvin från de östgötska skogarna.
Hemsida

Stafsäters glass

Stafsäter Gårdsglass, grundat hösten 2011, är ett litet familjeföretag som erbjuder närproducerad glass av allra högsta kvalitet.
Hemsida

Rimforsa strand

Rimforsa strand i Rimforsa - En inspirerande mötesplats för arbete, avkoppling och fest!
Hemsida

Ica Nära i Horn

ICA Nära Vahlströms Horn
Hemsida

Gastromix

Gastromix är medlem i Östgötamat och står för närproducerad mat som till allra största delen antingen producerats eller odlats i Östergötland.
Hemsida

Livsenergi

Hos Livsenergi Ekobutik hittar du ekologiska produkter av hög kvalitet. Här finns Kaffe, Te, Choklad, Livsmedel, Hälsokost, Hudvårdsprodukter, Presenter, Frukt & Grönt i säsong och mycket mer!
Hemsida

Hargodlarna

Vi odlar ekologiskt och förädlar våra produkter med omsorg. I vår förädling låter vi tradition och nytänkande samverka.
Hemsida

Ombergs Turisthotell

Under åren som gått har vi tagit oss an Ombergs Turisthotell med omsorg och med siktet inställt på att förvalta fastigheten, bevara dess charm och använda dess potential. Vi vill också satsa på att samla ihop allt det goda som finns i vår närhet och i köket förädla det och sedan låta våra gäster få njuta av berget, skogen, slätten och Vättern. Vi har öppet året runt för såväl privatpersoner som konferensgäster vilket varit en ambition vi haft och nu nått fram till.
Hemsida

Café Bagarboden

Ett trevligt bageri/konditori i hjärtat av Rimforsa.
Bagarboden på Facebook

ICA Melkers i Rimforsa

ICA Supermarket Melkers i Rimforsa
Hemsida

Landets goda i Kisa

Landets Goda - Specerihandel är en välsorterad livsmedelsbutik för närproducerade varor och produkter från Kinda, Östergötland och Sverige.
Landets goda på Facebook

Mjölby Stadshotell

På Stadshotellet har vi ett kök vi är mycket stolta över! Med Östergötlands rika utbud av leverantörer kan vi till stora delar servera lokalt producerad mat.
Mjölby Stadshotell

Liljeåkers te- & kaffehandel

En te- & kaffehandel i Linköping som vill erbjuda goda smaker och fin service. Här arbetar vi med stor miljöhänsyn, och fokus är att erbjuda dig som kund hantverksmässigt tillverkade delikatesser.
Liljeåkers te- & kaffehandel

Ladugård 206 utanför Vadstena

Ett perfekt utflyktsmål på Östgötaslätten. Här äter du gott, fikar och handlar inredning och färg till dina kreativa projekt, allt i en inspirerande ladugårdsmiljö.
Ladugård 206

Restaurang Natur i Göteborg

Här serveras jordnära smaker i säsongens alla toner. Med en trivsam puls i lokalen, och en tanke bakom varje tugga. Med smakrika naturviner på hyllorna, och ett äventyr i varje glas. Från hjärtat och ibland från vettet.
Natur

Restaurang Gastrologik

Svenska smaker fångade här och nu. Välkommen till vår gastrologiska värld.
Gastrologik

ICA Kvantum Vimmerby

ICA Kvantum, Magasinsgatan 6 Vimmerby
Hemsida

Magasinet Kråkeryd

Magasinet Kråkeryd
Hemsida

Räven och Osten

Företaget Räven & Osten startades i april 2013. Ysteriet ligger på gården Lida utanför Järnforsen, precis på gränsen mellan Kalmar och Jönköpings län.
Hemsida

Gamla mejeriet i Karlstorp

På det småländska höglandet, utanför Mariannelund, hittar ni Karlstorp. Inbäddat i de trollska skogarna och omgiven av sjöar.
Hemsida