Återförsäljare

Vår dryck finns att köpa på följande ställen. Om du inte har möjlighet att besöka dessa, kontakta oss så löser vi det.

Restaurang Jord

Restaurang Jord växte fram ur en längtan efter det vilda – renlav från de svenska fjällen, vildfångad gös från Glan och vildsvin från de östgötska skogarna.
Hemsida

Stafsäters glass

Stafsäter Gårdsglass, grundat hösten 2011, är ett litet familjeföretag som erbjuder närproducerad glass av allra högsta kvalitet.
Hemsida

Rimforsa strand

Rimforsa strand i Rimforsa - En inspirerande mötesplats för arbete, avkoppling och fest!
Hemsida

Ica Nära i Horn

ICA Nära Vahlströms Horn
Hemsida

Gastromix

Gastromix är medlem i Östgötamat och står för närproducerad mat som till allra största delen antingen producerats eller odlats i Östergötland.
Hemsida

Livsenergi

Hos Livsenergi Ekobutik hittar du ekologiska produkter av hög kvalitet. Här finns Kaffe, Te, Choklad, Livsmedel, Hälsokost, Hudvårdsprodukter, Presenter, Frukt & Grönt i säsong och mycket mer!
Hemsida

Hargodlarna

Vi odlar ekologiskt och förädlar våra produkter med omsorg. I vår förädling låter vi tradition och nytänkande samverka.
Hemsida

Hornåbergs camping

Det är en liten personlig camping med familjär prägel. Campingen är vackert belägen utmed Stångån, bara tre mil från Astrid Lindgrens Vimmerby. Den behagliga omgivningen med lummig grönska,knotiga tallar och vackra berg ger Hornåbergs camping en rogivande och unik atmosfär.
Hemsida

Café Bagarboden

Ett trevligt bageri/konditori i hjärtat av Rimforsa.
Bagarboden på Facebook

ICA Melkers i Rimforsa

ICA Supermarket Melkers i Rimforsa
Hemsida

Landets goda i Kisa

Landets Goda - Specerihandel är en välsorterad livsmedelsbutik för närproducerade varor och produkter från Kinda, Östergötland och Sverige.
Landets goda på Facebook

Open New Doors Bahnhof i Sya

I ett stationshus mittemellan Göteborg och Stockholm, där det känns som tiden stannat upp, hoppas vi att ni ska kunna göra detsamma.
Open New Doors Bahnhof

Liljeåkers te- & kaffehandel

En te- & kaffehandel i Linköping som vill erbjuda goda smaker och fin service. Här arbetar vi med stor miljöhänsyn, och fokus är att erbjuda dig som kund hantverksmässigt tillverkade delikatesser.
Liljeåkers te- & kaffehandel

Ladugård 206 utanför Vadstena

Ett perfekt utflyktsmål på Östgötaslätten. Här äter du gott, fikar och handlar inredning och färg till dina kreativa projekt, allt i en inspirerande ladugårdsmiljö.
Ladugård 206

Restaurang Natur i Göteborg

Här serveras jordnära smaker i säsongens alla toner. Med en trivsam puls i lokalen, och en tanke bakom varje tugga. Med smakrika naturviner på hyllorna, och ett äventyr i varje glas. Från hjärtat och ibland från vettet.
Natur